Incendiu metrou

Va fi făcută o. 14 hours agoCălătorii s-au panicat după ce a izbucnit un incendiu la metroul din Bucureşti.


Pin On Stiri

Nu s-a manifestat cu flacără deschisă ci cu degajări de fum.

. Când încep înscrierile pentru examenul de BAC 2022. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. 11 hours agoIncendiu la metrou fum gros între stațiile Piața Romană și Victoriei.

Sute de oameni s-au temut pentru viața lor. 11 hours agoCauza incidentului de la metrou urmează să fie analizată de către o comisie tehnică de specialitate mixtă Metrorex Agenţia de Investigare Feroviară Română a anunțat. Reprezentanţii ISU au vorbit iniţial despre un incendiu în timp.

Cererea de înscriere pe care trebuie. Conform România TV pompierii bucureşteni intervin pentru a remedia rapid problema. Incendiu fără flacără deschisă doar cu degajări de fum.

Totul ar fi pornit de la o defecțiune tehnică. Toți călătorii au fost evacuați circulația a fost reluată pe un singur fir. 14 hours agoÎn urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică.

Știri România Libertatea Ştiri Știri România Mărturia unei femei evacuate de la. 14 hours agoIncendiu la metrou pe ruta către Pipera. Un incendiu izbucnit astăzi la metrou între stațiile Victoriei și RomanăTrenul a fost inundat de fum iar pasagerii sunt evacuați din.

Cauza incendiului de la metrou. Un incendiu a pornit între staţiile de metrou Universitate şi Piaţa Romană în tunel. 13 hours agoMetrorex informează că astăzi 24052022 începând cu ora 850 circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni.

14 hours agoCirculaţia trecnurilor de metrou este oprită la această oră pe magistrala Pipera - Berceni după ce o garnitură s-a defectat între staţiile Piaţa Romană şi Universitate. 9 hours agoAutorităţile au început mai multe anchete în urma incidentului de la metrou pentru a se afla exact ce s-a întâmplat. 13 hours agoAlertă de incendiu la metrou la Piața Romană.

Inquam Photos Octav Ganea. Este anchetă de proporţii după un incendiu care a avut loc în această dimineaţă la metroul. Nu există flacără deschisă doar.

În această dimineață zeci de călători s-au temut pentru viețile. Va fi făcută o. 14 hours agoISU B-IF a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o ramă de metrou care a avut o defecţiune tehnică.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată alternativ pe un singur fir între Piaţa Romană şi Unirii 2. Un incendiu a pornit între staţiile de metrou Universitate şi Piaţa Romană. Incendiu dar fără flacără deschisă.

5 hours agoPrefectul Capitalei Toni Greblă a declarat marţi că va fi declanşată o anchetă pentru a se determina cauza incendiului de la staţia de metrou Piaţa Romană. Între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei s-a produs un incendiu la o garnitură de tren. 4 hours agoAnchetă uriașă după incendiul de la metrou.

12 hours agoPrefectul Capitalei Toni Greblă a declarat marţi că va fi declanşată o anchetă pentru a se determina cauza incendiului de la staţia de metrou Piaţa Romană. Metrou metrou bucuresti incendiu metrou Social. Situaţia a fost remediată fără alte incidente Situaţia a fost remediată fără alte incidente Un mesaj a venit şi.

Un incendiu cu flacără a izbucnit în dimineața de 24 mai la. Metrorex a precizat că este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune. NewsAlert sursa ta de informatieAboneaza-te la canalul de youtube News Alert.


Pin On Site


Pin On Bucuresti Bucarest Bucharest Bucuresci


Bucuresti B Dul Take Ionescu Interbelic History Of Romania Bucharest Romania Bucharest


Bloc Incendiu Londra Landmarks Times Square Romania


Parcul Carol In 1930 Vedere Spre Palatul Artelor Devenit In Perioada Interbelică Muzeul Militar Afectat De Un Incendiu și De Bucharest Carole Google Search


Photo Historia La Pas Prin Orasul Romanesc Al Anilor Romania People Bucharest Bucharest Romania


Pin On știri Social


Hipodromul Băneasa 1943 Dolores Park Park Travel


Pin On Interbelic Bucuresti


La Piața Rosetti In A Doua Jumătate A Anilor 30 Blocul Modernist Din Stanga Este Astăzi Ceva Mai Gri La Parterul Clădir Bucharest Bucharest Romania Romania

Comments

Popular posts from this blog

larangan ke luar negara

caption singkat tapi bermakna di malaysia

waktu solat labuan 2017